Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City betaalt opnieuw miljoenen: 'De droom is gerealiseerd'

Laatste update:

"Marlos is de initiator van dit alles, met zijn discipline en toewijding. Ik heb hier maar voor een klein deel aan bijgedragen. Ik houd van hem alsof hij mijn eigen zoon is. We hebben samen aan deze droom gewerkt en hebben die gerealiseerd met de hulp van zijn moeder, zijn broers en zijn vriendin. Hij gaat voor een seizoen op huurbasis naar Deportivo la Coruña", aldus belangenbehartiger Tamayo.

Het is niet bekend wat Man City aan Atlético Nacional betaalt, maar de Daily Mail sprak eind juni van een transfersom van zo'n tien miljoen euro. Moreno maakte in oktober 2014 zijn debuut voor Atlético en inmiddels staat de teller op acht doelpunten en zeven assists in 35 wedstrijden. De zevenvoudig international van Colombia werd ook al genoemd bij Fiorentina, Internazionale, Liverpool, Paris Saint-Germain, Barcelona en de Portugese top drie.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
16
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
12
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties