Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United krijgt toestemming van drie clubs om met linksback te praten

Laatste update:

United had net Brandon Williams op huurbasis naar Ipswich Town gestuurd toen bekend werd dat Luke Shaw de komende tijd uit de roulatie ligt wegens een spierblessure. Dat kwamen the Red Devils uitermate slecht uit, daar Tyrell Malacia al in de lappenmand zat wegens een andere kwetsuur. Daarnaast werd Alex Telles vorige maand verkocht aan het Saudische Al-Nassr, waardoor Ten Hag nu naast jeugdexponent Álvaro Fernandez zonder fitte linksback zit.

Meer: Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen | Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: ‘Jullie maken er maar krantenkoppen over’

Maandagochtend is intern besloten dat United deze week 'sowieso' een linksback gaat aantrekken, zo meldt Romano. De Italiaanse journalist meldt dat de club nu moet kiezen tussen Cucurella, Alonso of Reguilón. Eerstgenoemde mag op huurbasis vertrekken van Chelsea, omdat de club van mening is dat het geen zin heeft om de dure linksback te behouden zonder Europees voetbal dit seizoen. Daarnaast maakt Ian Maatsen een uitstekende indruk op de trainingen, waardoor de club ervoor openstaat om tijdelijk afscheid te nemen. Het zou in dat geval gaan om een verhuurperiode op Old Trafford. United moet dan wel een significant deel van het salaris van de 25-jarige Spanjaard overnemen en een huursom betalen.

De andere opties zijn dus Alonso en Reguilón, die beiden mogen vertrekken bij hun club. Alonso speelt sinds de zomer van vorig jaar voor Barcelona, dat hem transfervrij overnam van Chelsea. De 32-jarige linksback kwam in zijn eerste seizoen tot 37 optredens namens de Spanjaarden en ligt nog tot volgend jaar zomer vast. Reguilón speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Atlético Madrid en is op een zijspoor beland bij Tottenham. The Spurs betaalden in de zomer van 2020 liefst dertig miljoen euro voor de 26-jarige linkspoot. Reguilón zat dit seizoen nog niet bij een wedstrijdselectie van de Engelsen. Er staat ook nog een vierde naam op de lijst van United om de linkerflank van de defensie te versterken, maar Romano maakt niet bekend om wie dat dan gaat.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
18
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties