Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink: 'Feyenoord moet hem kopen en een jaartje fit laten worden'

Laatste update:

Feyenoord nam Sandler in januari 2022 transfervrij over van Manchester City. De lange verdediger speelde uiteindelijk slechts 51 minuten in Rotterdamse dienst, verdeeld over 2 optredens. In De Kuip had de mandekker wederom veel last van blessureleed. Mede daardoor liet Feyenoord Sandler acht maanden later alweer transfervrij gaan, waarna hij tekende bij NEC.

In De Goffert laat Sandler zien nog altijd een uitstekende verdediger te zijn. Met name dit seizoen is de rechtspoot ijzersterk bezig bij de nummer zeven van de Eredivisie. Sandler ligt bij NEC nog tot medio 2025 vast. Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel op slechts 1,8 miljoen euro.

De analisten in Voetbalpraat zijn van mening dat Feyenoord opnieuw moet aankloppen bij Team Raiola, het management van Sandler. ESPN-commentator Teun de Boer gooit het balletje op. "Sandler is heel erg blessuregevoelig geweest, maar dit seizoen zie je dat hij daar doorheen komt. Hij is steeds vaker gewoon negentig minuten inzetbaar."

De Boer gaat verder. "Als hij fit blijft, zou hij een stap kunnen maken naar een grotere club. Dat zou hij denk ik wel aan moeten kunnen, toch?" Vink is in eerste instantie voorzichtig. "Hij heeft alles om een hele moderne verdediger te zijn, hij is destijds niet voor niets naar City toegegaan. Die hebben dat ook in hem gezien. Helaas is hij in een blessuretraject terechtgekomen, waar je lastig uitkomt."

"Ik denk dat het heel verstandig voor hem zou zijn om hierna nog een seizoen NEC eraan vast te plakken. Hoe fitter hij is, hoe sterker hij is en hoe meer zijn kwaliteiten naar voren komen", aldus Vink, die zelf met een creatieve constructie op de proppen komt nadat presentator Wouter Bouman Feyenoord noemt. "Feyenoord kan hem inderdaad kopen, om hem nog een jaartje fitter te laten worden bij NEC."

Sinds zijn komst naar NEC speelde Sandler 42 officiële wedstrijden voor de Gelderse club. Het jeugdproduct van Ajax werd de afgelopen weken eveneens gelinkt aan zijn jeugdliefde. Onder meer Wesley Sneijder, analist in Veronica Offside, ziet in Sandler een versterking voor de Amsterdamse recordkampioen.

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
7
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
44
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
13
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties