Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart

Laatste update:

Bijzonderheden:


Mikautadze schoot Metz na ruim een kwartier spelen op voorsprong in het eigen Stade Saint-Symphorien. De Georgische huurling van Ajax bevond zich aan de rechterkant van de zestien en verschalkte Rennes-goalie Steve Mandanda met een heerlijk lobje: 1-0. De vreugde was van korte duur, daar Amine Gouiri al snel voor de gelijkmaker tekende.

Toch deelde Metz voor rust nog een harde tik uit aan Rennes. Mikautadze gaf scherp voor op Pape Diallo, die simpel binnenliep: 2-1. Rennes wist het na de onderbreking helemaal vlot te trekken. Allereerst door een benutte strafschop van Benjamin Bourigeaud en daarna dankzij een treffer diep in blessuretijd via Arnaud Kalimuendo.

Het werd daarna nog erger voor Metz, daar Mikautadze met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. De straf mag echter bijzonder fors worden genoemd. Mikautadze leek weinig verkeerd te doen tegenover Kalimuendo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties