Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mario Bilate zoekt camera op en heeft boodschap voor Martin Mos

Laatste update:

Bilate refereerde aan een tweet die Mos eerder deze maand plaatste. Na de zege van De Graafschap op Telstar (1-2), die voldoende was om de periodetitel te winnen in de Keuken Kampioen Divisie, richtte Mos via Twitter zin pijlen op NAC Breda-trainer Maurice Steijn. "YES !!!! love my club !!! fuck steijn !", tweette Mos op vrijdag 12 maart. Zijn onvrede kwam voort uit de aanstaande transfer van Ralf Seuntjens naar concurrent NAC Breda. Toen de overstap nog niet beklonken was, zei Steijn voor de camera van ESPN dat hij alle vertrouwen had in de komst van Seuntjens. Die uitspraak noemde Mos 'erg ongepast'.

Seuntjens leek zijn toekomstige werkgever zondag pijn te doen. De spits van De Graafschap zette in de elfde minuut de 1-1 op het scorebord en dat was ook de ruststand. "Dan kom je de rust uit, krijg je weer zo'n dra-ma-tische goal tegen", foetert Seuntjens, doelend op een goal die voortkwam uit een indraaiende vrije trap van Mounir El Allouchi. De Graafschap-doelman Rody de Boer tikte de bal tegen Toine van Huizen, waarna het leer voor de voeten viel van Rösler viel: 2-1.

"Weer uit een spelhervatting, terwijl we zeven of acht gasten hebben boven de 1,90 meter. Het lijkt wel alsof we een team zijn van 1,60. Ik sta er ook tussen, dus dat is ook gericht op mezelf. Als we zoveel lengte hebben, en zoveel goals tegen krijgen uit spelhervattingen... Ik vind dat dat niet mag gebeuren", foetert Seuntjens voor de camera van ESPN.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties