Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark van Bommel en Royal Antwerp gaan hard onderuit: landstitel lijkt utopie

Laatste update:

Antwerp verloor in de voorbij weken van Anderlecht (1-0) en KRC Genk (0-1) en moest dus winnen in Brugge om nog een enigszins realistische kans op de landstitel te houden. Dat gebeurde echter niet.

Antwerp, met Owen Wijndal, Jurgen Ekkelenkamp en Vincent Janssen in de basis, kwam vlak voor rust op achterstand door Onyedika. Joel Ordóñez slingerde een hoekschop voor het doel, waar niemand van Antwerp adequaat op reageerde. Onyedika profiteerde optimaal: 1-0.

Na een uur spelen verdubbelde Club de voorsprong. Na een handige beweging van Antonio Nusa kon Meijer opstomen richting doel. De jeugdinternational van Oranje behield het overzicht en gaf af op Skóras, die Senne Lammens kansloos liet met een schuiver in de verre hoek: 2-0.

In blessuretijd gooide Club het duel in het slot. Antwerp probeerde diep in blessuretijd nog terug in de wedstrijd te komen, maar liet daarbij de nodige ruimte achter zich. Dat stelde Ferran Jutglà in staat om richting Lammens op te stomen. Jutglà legde breed op Zinckernagel, die de verre hoek vond: 3-0.

Het is de volgende klap voor Antwerp, dat nu negen punten minder heeft dan zowel Anderlecht als Union Sint-Gillis. Antwerp staat laatste in de kampioenspoule en ziet naast bovengenoemde ploegen ook nog Cercle Brugge, Genk en Club boven zich staan. Club staat dankzij de welkome overwinning op slechts twee punten van de leiders.

Met nog zeven duels te gaan lijkt Antwerp de titel te moeten vergeten. Desondanks kan the Great Old het seizoen nog wel met een fraaie prijs afsluiten. Op 9 mei staat de ploeg van Van Bommel in de bekerfinale tegen Union Sint-Gillis. Antwerp is de regerend bekerhouder.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
153

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties