Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Massale uittocht compleet: Cech kiest eieren voor zijn geld en vertrekt

Laatste update:

Sinds het vertrek van Roman Abramovich vinden er flinke wisselingen plaats binnen het bestuurlijk orgaan van Chelsea. Naast Marina Granovskaia vertrekt nu dus ook Cech, die het ontslagbericht van de club niet afwacht en zelf de handdoek in de ring gooit. De voormalig doelman van de club legt per 30 juni (donderdag) al zijn werkzaamheden neer. Cech gold jarenlang als vertrouweling van Abramovich, maar door het vertrek van de Russische eigenaar is er ook voor hem geen plek meer. De rol van Granovskaia, die zich bemoeide met het aankoopbeleid, moet worden ingevuld door Maxwell, weet Fabrizio Romano.

Boehly betitelt Cech als reactie op zijn afscheid als 'belangrijk lid van de Chelsea-familie'. "We begrijpen zijn besluit om afstand te nemen en danken hem voor zijn bijdragen als adviseur en zijn inzet voor de club en onze gemeenschap. We wensen hem het beste", aldus de voorzitter en mede-eigenaar. Cech speelde in zijn actieve loopbaan tussen 2004 en 2015 liefst 494 officiële wedstrijden voor Chelsea. Na de komst van Thibaut Courtois stapte hij over naar Arsenal, waar hij de laatste jaren van zijn loopbaan doorbracht. In de zomer van 2019 zette hij een punt achter zijn carrière, waarna hij in bovenstaande functie betrokken bleef bij Chelsea.

"Het was een enorm voorrecht om deze rol de afgelopen drie jaar bij Chelsea te mogen vervullen", vertelt de Tsjech op de clubsite. "Nu de club een nieuwe eigenaar heeft, voel ik dat dit het juiste moment is om een stap opzij te zetten. Ik ben blij dat de club nu in een uitstekende positie verkeert met de nieuwe eigenaren, en ik heb vertrouwen in het toekomstige succes, zowel op als naast het veld." Cech bekleedde officieel de functie van technical & performance advisor en vormde de schakel tussen de jeugd en de hoofdmacht. Ook onderhield hij nauwe banden met Granovskaia.

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
9
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties