Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Materazzi noemt detail dat Mourinho speciaal maakte: 'Wist geen enkele trainer'

Laatste update:

Mourinho werd aan het begin van het seizoen 2008/09 aangesteld bij Inter en was een jaar later bijzonder succesvol met het winnen van de landstitel, de beker en de Champions League. Na afloop van de finale, die hij won van het Bayern van Louis van Gaal, zei Mourinho dat hij zich verdrietig voelde omdat het waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd was als coach van Inter. Die woorden bleken te kloppen, daar hij niet veel later bij Real Madrid tekende.

In een interview met Italian Football TV gaf Materazzi toe dat hij een groot bewonderaar is van Mourinho en nog nooit eerder op dezelfde manier is behandeld door een andere trainer. "Hij was echt speciaal. Hij kende de namen van al onze kinderen en onze vrouwen. Niemand anders heeft dat ooit gedaan bij mij. Voor mij was het op een gegeven moment geen grote verrassing meer dat hij iedereen kende. Voor mijn vrouw wel, toen hij haar ineens aansprak met 'He Daniela'."

Uiteindelijk hield Materazzi een bittere nasmaak over aan het vertrek van Mourinho. Eens temeer omdat de centrale verdediger daarna met Rafael Benítez te maken kreeg. De Spanjaard bleek weinig succesvol met Inter en werd al na zes maanden de laan uitgestuurd. Benítez wist wel beslag te leggen op het WK voor clubteams en de Supercoppa. "Ik zei tegen Mourinho: 'Fuck you!' Omdat hij me met Benítez achterliet", aldus Materazzi.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties