Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht

Laatste update:

"Ik denk dat ze me nu niet willen hebben, maar ze wilden me wel graag hebben", snijdt Hartman het onderwerp desgevraagd aan. De interesse van Chelsea ontsproot in de winter, zo geeft hij aan.

"Afgelopen winterstop zijn ze gekomen bij Feyenoord, maar ik wilde het eigenlijk zelf ook niet op dat moment. Want ik was pas net doorgebroken, begon net een halfjaar alles te spelen, het EK dat eraan kwam met het Nederlands elftal", somt de vleugelverdediger zijn redenen voor het willen blijven in Rotterdam op.

"Het was ook duidelijk vanuit Feyenoord, in de zomer staan we ervoor open, maar nu niet. Chelsea wilde me heel graag hebben en ik stond er ook zeker voor open, maar nu is het helaas anders gelopen."

Voor Hartman is dat helemaal niet vervelend. "Tegelijkertijd: nu blijf ik lekker bij Feyenoord, vind ik ook prima. Maar ik denk wel dat er een grote kans was dat het anders gebeurd was", doelt hij op een vertrek naar Londen.

Hartman kon de eventuele transfer echter op zijn buik schrijven nadat hij in het duel met FC Utrecht een zware knieblessure opliep. Zodoende miste hij het achterste deel van het seizoen en moet hij ook het EK missen.

In Londen werd het nieuws uiteraard ook opgevangen. "Chelsea heeft me sterkte gewenst en gezegd dat de interesse niet stopt", besluit Hartman. De kans dat de Engelse grootmacht ooit weer aanklopt in Rotterdam, is dan ook aannemelijk.

Meer nieuws

Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
19
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
8
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
7
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
72
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met Nederlands elftal eerste EK-duel speelt
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties