Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood

Laatste update:

Greenwood werd in januari 2022 gearresteerd op verdenking van mishandeling en verkrachting van zijn vriendin Harriet Robson. Dat gebeurde nadat Robson beeldmateriaal van de mishandeling had gedeeld op social media. Inmiddels heeft Robson alle aanklachten jegens Greenwood ingetrokken en is ze zelfs weer met hem samen. Toch zit Manchester United sinds zijn arrestatie in de maag met Greenwoods justitiële verleden.

De inmiddels 22-jarige aanvaller speelde dit seizoen dus op huurbasis bij Getafe. In 32 duels voor de Spaanse ploeg wist hij acht keer te scoren en zes assists af te leveren.

Met die prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld bij meerdere topploegen. Eerder meldde The Times dat Juventus concreet was voor de spits en ook werd hij gelinkt aan Atlético Madrid.

Nu lijkt Napoli de meest concrete club om Greenwood over te nemen. Manchester United wil hem het liefst verkopen, maar het is niet uitgesloten dat hij terugkeert in de selectie van de club, zo schrijft The Athletic.

Sir Jim Ratcliffe, mede-eigenaar van Manchester United, gaf eerder al aan dat een terugkeer van Greenwood niet is uitgesloten. "We gaan eerst de feiten bekijken en dan tot een beslissing komen."

Als Napoli met een goed bod komt, hoeft Manchester United dus de knoop niet door te hakken. Manchester United verlangt een bedrag van 46 miljoen euro voor de aanvaller, maar het is nog maar de vraag of Napoli dat bedrag op tafel gaat leggen.

Meer nieuws

Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
0
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie play-offs: Excelsior - NAC Breda
2
Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
3
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
4
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties