Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Meesterzet' van Sparta komt week na zege op Ajax extra hard aan bij AZ

Laatste update:

De eerste seizoenshelft was met dertien zeges in zeventien duels, inclusief de 1-0 zege op Ajax van een week geleden, weliswaar prima, maar de eindstand in Rotterdam-West zorgt toch voor een bittere nasmaak. "Verliezen is heel vervelend. En als je dat ook nog in de laatste wedstrijd voor de winterstop doet, komt het extra hard aan", erkende Slot na afloop in gesprek met de NOS.

Slot kon na de ondertalsituatie maar weinig positieve momenten van zijn ploeg opnoemen. "Ja, ik heb het als een kansloze wedstrijd ervaren. Op een kwartiertje voor rust na. Dat was de enige fase dat ik het gevoel had dat we goed aan de bal kwamen en een aantal keer dreigend doorkwamen. Als het was gelukt om een doelpunt te maken, waren we anders de kleedkamer ingegaan", stelde de oefenmeester, die zijn team met een 2-0 achterstand de rust in zag gaan.

AZ kwam vorige week na de 1-0 zege op Ajax in punten op gelijke hoogte met Ajax, dat zondagmiddag tegen ADO Den Haag echter weer een voorsprong van drie punten kan pakken. Een jammerlijke afsluiting van de eerste seizoenshelft van AZ. "Helemaal als je vorige week in punten gelijk komt met Ajax. Dan moet je eigenlijk een week later bevestigen en dat is absoluut niet gelukt", besloot Slot.

Sparta lijkt de tactiek gevonden te hebben om AZ te bestrijden: lange ballen op het duo in de defensie, Jordy Clasie en Stijn Wuytens. "Ik moet zeggen dat het een meesterzet is van de technische staf", stelde Adil Auassar. "Eigenlijk speelden we heel anders dan we gewend zijn. We zijn heel opportunistisch begonnen, alle ballen op het centrale duo. Vooraf hadden we zoiets van: even afwachten hoe dit uitpakt, maar ik kan niet anders concluderen dan dat Henk Fraser het helemaal goed gezien heeft." Fraser zei daarop: "We hebben verschillende beelden gezien en daarin zag je wel dat ze daarin best wel moeite kunnen hebben."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties