Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft

Laatste update:

Bijzonderheden:


Besiktas moest halverwege de eerste helft met tien spelers verder. Na een check bij VAR Pol van Boekel kreeg Al Musrati een directe rode kaart vanwege een grove charge op Fred. Laatstgenoemde moest lang behandeld worden, maar kon wel verder. Enkele minuten later kwam de thuisclub goed weg toen Michy Batshuayi hands maakte in de zestien. De bal ging echter niet op de stip.

Het was uitgerekend Batshuayi die na 30 minuten spelen voor de 1-0 tekende. De aanvaller knalde van dichtbij raak nadat Dusan Tadic een lange bal vakkundig op zijn borst aannam en klaarlegde voor Batshuayi. Voormalig Feyenoorder Sebastian Szymanski bereikte twintig minuten voor het einde Irfan Can Kahveci, die de bal op een fraaie manier in de linkerhoek liet verdwijnen: 2-0. Cenk Tosun deed in de slotfase nog iets terug, maar dat was niet voldoende voor Besiktas om een nederlaag in de derby van Istanbul te voorkomen.

Fenerbahçe - Besiktas 2-1


30' 1-0 Michy Batshuayi (assist: Dusan Tadic)
69' 2-0 Irfan Can Kahveci (assist: Sebastian Szymanski)
82' 2-1 Cenk Tosun (assist: Jackson Muleka)

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
46
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties