Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Nou heeft hij voor het eerst een keer succes, gaat hij zomaar weg'

Laatste update:

Pastoor trekt deze zomer na tweeënhalf seizoen de deur achter zich dicht bij Almere City. De oefenmeester leidde de club vorig jaar via de play-offs naar promotie. Dit seizoen presteren de Zwarte Schapen boven verwachting goed met een twaalfde plek op de ranglijst. Handhaving kan de club nauwelijks meer ontgaan.

Almere City moet op zoek naar een opvolger voor Pastoor, zo werd deze week officieel bekend. "Pastoor heeft aangetoond dat dat clubje recht heeft op Eredivisie-voetbal", zegt Derksen in Vandaag Inside.

"En Almere is een groeistad, dus er ontstaan steeds meer mogelijkheden. Nou heeft hij voor het eerst een keer succes, maar zegt hij niet: 'Ik teken drie jaar bij en ga doorbouwen aan die club.'"

Derksen denkt dat Pastoor zinspeelt op een betere aanbieding. "Hij denkt: ik ga vroeg bekendmaken dat ik ermee stop, dan komt er wel een grote club voor mij. Zo redeneren ze allemaal, hè?" Wilfred Genee vraagt of dat gek is. "Als ik naar zijn cv kijk, dan moet hij heel blij zijn met Almere", reageert Derksen.

"En het klikt hartstikke goed, niets dan lof. Dan zou ik zeggen: 'Ik zou het een eer vinden als ik deze club verder uit mag bouwen.'"

Derksen ziet het potentieel van Almere. "Want daar komen dadelijk heel veel mogelijkheden: ze moeten een keer een nieuw stadion hebben, er komen sponsors op af en ze hebben natuurlijk een eigenaar, die schoonvader van die jongen van Ajax (Lesley Bamberger, de schoonvader van Steven Berghuis, red.), die bulkt van het geld."

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
46
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
23
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
13
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties