Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rogier Meijer krijgt pikante vraag over Feyenoord in aanloop naar bekerfinale

Laatste update:

Vrijdagmiddag schoof Meijer in Zeist aan voor de persconferentie in aanloop naar die bekerfinale. De trainer van NEC kreeg een opvallende vraag voor de kiezen. "Ik hoorde in de wandelgangen dat jij Feyenoord-fan bent. Is dat zo?", vroeg Joep Schreuder namens de NOS.

"Ik weet niet in welke wandelgangen jij dat hebt opgevangen, maar nee, dat is niet zo", aldus Meijer. Schreuder ging vervolgens snel over tot de orde van de dag door te vragen of Meijer met zijn ploeg een uitwedstrijd speelt.

"Officieel gezien spelen we een uitwedstrijd, ja", aldus Meijer. "Feyenoord heeft het eigen tenue aan en zit in de eigen kleedkamer. De loting heeft ook bepaald dat het Feyenoord - NEC is en niet andersom."

Meijer beseft dat hij een lastige wedstrijd tegemoet gaat met zijn ploeg. "Wij zullen als elftal de wedstrijd van ons leven moeten spelen om daar een goed resultaat te halen. Die kansen zijn er, uiteraard, maar daarvoor ben je wel afhankelijk van de uitvoering."

Hancko


Het was niet de enige vraag van Schreuder die voor reuring zorgde tijdens de persconferentie. Ook vroeg de verslaggever van de NOS aan Dávid Hancko of hij al eens een prijs had gewonnen in zijn loopbaan. Hancko is de regerend landskampioen met Feyenoord.

Voor NEC is het de vijfde bekerfinale uit de clubgeschiedenis. De voorgaande vier gingen verloren. In 1973 was NAC Breda te sterk, in 1983 Ajax, in 1994 Feyenoord en in 2000 Roda JC. De Nijmegenaren wachten daardoor nog altijd op hun eerste grote prijs. Wel werd NEC twee keer kampioen van de eerste divisie.

Wie gaat de beker winnen?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties