Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met name die finaleplaats van Ajax in de Europa League is een incident'

Laatste update:

"Typisch Nederlands weer", zegt Derijck in het Algemeen Dagblad. Zo'n wedstrijd zal in België niet gauw plaatsvinden, vervolgt hij. "Dat weet ik zeker. Als het 1-4 staat, gooien we hier de deur dicht. Of er moeten veel rode kaarten vallen." Wat Derijck ook 'typisch Nederlands' noemt, is de manier waarop Ajax ten onder ging in de Europa League-finale tegen Manchester United. Anderzijds kan het Nederlands voetbal in tegenstelling tot de Belgen wel wijzen op het bereiken van die finale.

"Waarbij ik het gevoel heb dat met name die finaleplaats van Ajax misschien wel een incident is geweest", zegt Marc Degryse echter in de krant. "Aan de andere kant leefde AA Gent dat jaar in de Champions League ook weer boven zijn stand." De voormalig PSV'er annex Belgisch international verwacht een spannend duel tussen Vitesse en Zulte. "Het zal misschien wel iets over de huidige stand van zaken zeggen. Het zijn beide subtoppers. Ik schat ze in als even sterk."

-
Wint Vitesse donderdagavond bij Zulte Waregem?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties