Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miazga baart opzien met onsportief gebaar: 'Het was mentale oorlogsvoering'

Laatste update:

Na een overtreding van Lainez op Miazga zochten de twee elkaar op en stonden zij oog in oog met elkaar. Miazga, met al geel op zak, maakte vervolgens een opzichtig gebaar waarmee hij de spot dreef met de lengte van zijn Mexicaanse tegenstander. Zaldivar bemoeide zich ermee en ook doelman Zack Steffen kwam erbij. Miazga bleef irriteren, waarna Edson Álvarez een duw uitdeelde en daar een gele kaart voor kreeg. De gemoederen liepen hoog op en de arbitrage moest de twee partijen uit elkaar halen.

Niet lang nadat de wedstrijd hervat werd, maakte Zaldivar een bikkelharde overtreding op Wil Trapp en werd hij met een rode kaart van het veld gestuurd. Na afloop zei Lainez tegenover de aanwezige media dat het incident niet groter gemaakt moest worden dan het was. "Zulke dingen gebeuren in het voetbal. Het was niets. Het hoort erbij", aldus de Mexicaans international.

Miazga dacht er anders over en is van mening dat hij met zijn actie tegenover Lainez aan de basis stond van de rode kaart van Zaldivar en de uiteindelijke overwinning. "Dat is normaal en hoort bij het spel. Een stukje mentale oorlogsvoering. Wij slaagden erin om in hun hoofden te kruipen en zij kregen een rode kaart. Daarna heeft iedereen kunnen zien wat er is gebeurd. Wij kregen de controle over de wedstrijd en wonnen."

-
Matt Miazga had geel moeten krijgen voor deze actie

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
18
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
17
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties