Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michael Reiziger neemt vier debutanten op in selectie Jong Oranje

Laatste update:

Reiziger kan in zijn selectie kiezen uit spelers die na 1 januari 2002 geboren zijn. Ook Roefs, Goes, Bruns en Cissoko komen dus in aanmerking voor Jong Oranje. Het viertal kan volgende week donderdag in het Goffertstadion debuteren in het hoogste Nederlandse beloftenelftal. Het oefenduel met Jong Noorwegen in Nijmegen wordt om 20:00 uur gespeeld.

Voor de supporters van NEC lijkt dat een leuk uitje, daar liefst drie spelers van de Nijmeegse club zijn opgenomen in de selectie van Jong Oranje. Naast debutant Roefs mogen Youri Baas en Sontje Hansen zich maandag melden in Zeist. Dirk Proper, normaliter een vaste waarde op het middenveld van Jong Oranje, kampt momenteel met een spierblessure waardoor hij ontbreekt.

Het is overigens nog de vraag of Ajacied Devyne Rensch, aanvoerder van Jong Oranje, fit genoeg is om zich te melden in Zeist. De rechtsbenige verdediger viel donderdagavond tijdens het verloren Conference League-duel met Aston Villa (4-0) geblesseerd uit bij Ajax. Voorlopig staat hij nog wel op Reizigers lijst.

Na het oefenduel in Nijmegen reist Jong Oranje af naar Moldavië, om daar de volgende stap te zetten in de EK-kwalificatiereeks. De aftrap van die wedstrijd staat op maandag 25 maart om 19:30 uur gepland. Nederland is na zes wedstrijden nog altijd foutloos in Groep C van de EK-kwalificatie en heeft acht punten meer verzameld dan nummer twee Jong Georgië.

De grote naam in de selectie van Reiziger is die van Ian Maatsen. De linkervleugelverdediger was afgelopen woensdag met zijn Borussia Dortmund met 2-0 te sterk voor PSV, waardoor de Eindhovenaren zijn uitgeschakeld in de Champions League. In de kwartfinales is het BVB van Maatsen eerder op de vrijdag tijdens de loting gekoppeld aan Atlético Madrid.

Volledige selectie Jong Oranje:

Keepers: Calvin Raatsie (Roda JC), Dani van den Heuvel (Leeds United), Robin Roefs (NEC Nijmegen).

Verdedigers: Devyne Rensch (Ajax), Neraysho Kasanwirjo (SK Rapid Wien), Max Bruns (FC Twente), Wouter Goes (AZ), Jorrel Hato (Ajax), Ian Maatsen (Borussia Dortmund), Bjorn Meijer (Club Brugge), Youri Baas (NEC Nijmegen).

Middenvelders: Ryan Flamingo (FC Utrecht), Youri Regeer (FC Twente), Julian Baas (Excelsior), Kenneth Taylor (Ajax), Ruben van Bommel (AZ).

Aanvallers: Million Manhoef (Stoke City), Sontje Hansen (NEC Nijmegen), Myron van Brederode (AZ), Emanuel Emegha (RC Strasbourg), Noah Ohio (Hull City), Ernest Poku (AZ), Ibrahim Cissoko (Toulouse).

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties