Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Misstappen van PSG geven concurrent hoop: 'We kunnen de titel nog halen'

Laatste update:

De verliespartij van zondag in eigen huis tegen FC Lorient (1-3) betekende alweer de derde nederlaag in de afgelopen zes duels voor PSG. De sterrenploeg van Galtier is dan ook bezig aan een dramatische reeks. Na de uitschakeling in de Champions League tegen Bayern München staat inmiddels ook de competitie op het spel voor les Parisiens. Marseille heeft het gat inmiddels doen slinken naar slechts vijf punten en sinds de competitienederlaag op 26 februari, tegen uitgerekend PSG, heeft de ploeg van Igor Tudor geen wedstrijd meer verloren.

Bij Marseille neemt het vertrouwen daarom steeds meer toe. Zo vertelt ook Alexis Sánchez, die dit seizoen weer volledig is opgeleefd. De ervaren aanvalsleider hoopt op volgende misstappen van PSG. "We zijn nog maar vijf punten verwijderd van PSG. Dat is een enorme bron van motivatie. We moeten erin gaan geloven dat we de titel kunnen pakken", aldus Sánchez tegenover Prime Video na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Auxerre (2-1). De Chileen was andermaal belangrijk en tekende voor de winnende tweede treffer. "Ik denk echt dat we het nog kunnen halen. We moeten hoop houden en als team verenigd blijven."

Sánchez ziet dat het vertrouwen bij Marseille elke week toeneemt. "In het begin van het seizoen verspeelden we veel te makkelijk punten. Daarna groeiden we en werden we steeds beter. Inmiddels strijden we mee met PSG." Om het kampioenschap naar het zuiden van Frankrijk te halen weet de ex-speler van onder meer Arsenal en Manchester United dat zijn ploeg nog hard aan de bak moet. "Het is heel belangrijk dat we blijven winnen. We zitten in een strijd en moeten heel geconcentreerd blijven. Dan kunnen we de mensen in Marseille zomaar nog gek maken."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
29
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties