Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mitchell Dijks: 'Ik haal daar voldoening uit, waarom zou ik het niet benoemen?'

Laatste update:

Dijks maakte zijn officiële debuut voor Vitesse in het uitduel met AZ (1-1) van ruim twee weken geleden. De linksback was kort voor de wedstrijd gespannen en best emotioneel, zo geeft hij toe in gesprek met Voetbal International. "Mijn eerste officiële wedstrijd in zeven maanden. Ik ben nieuw bij de club en keer terug na tegenslag. Het zijn die factoren gewoon. Je merkt dat iedereen nieuwsgierig is. Ik voelde me de dag voor de wedstrijd best oké, maar het gevoel dat het weer ging gebeuren, dat deed wat met me. Dat ik het nog kan voelen, vond ik al mooi. Het was voor mij de bevestiging dat ik voetbal nog echt leuk vind."

Maximilian Wittek was geschorst bij de Arnhemmers, waardoor Dijks al een tijdje wist dat hij zou spelen tegen AZ. "'Kijk maar wanneer je kapot bent, dan haal ik je eruit', zei Phillip Cocu. Dat was na de eerste vijf minuten al, mijn dijbenen sloegen gewoon op slot. Wedstrijden spelen is zo anders. Ik ben een dieseltje, dat heb ik altijd wel gehad. Zit ik eenmaal in de flow, dan komt het vanzelf", gaat de ex-Ajacied verder. "Nu moet dit lichaam minuten maken. Ik ben 29 jaar en heb mijn lichaam leren kennen."

Dijks is veel met zijn lichaam en geest bezig om zo fit mogelijk te worden. "Ik doe veel aan krachttraining om de spieromgeving sterker te maken, maar ik doe ook aan yoga, ik mediteer, doe aan acupunctuur en Thaise massage. Ik haal daar voldoening uit, het helpt me, waarom zou ik het niet benoemen? Mediteren geeft me echt een moment voor mezelf: totale rust en geen andere gedachten. Mediteren maakt me helemaal leeg." De verdediger doet dit sinds vorig jaar. "Via mijn moeder kwam ik in contact met een paragnost. Ze heeft me een meditatie-app gestuurd. Dat doe ik dus nu, net als acupunctuur en daar heb ik heel veel aan gehad."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties