Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Is dit de beroerdste strafschop aller tijden? Spits van Osasuna gaat viraal

Laatste update:

Al na 18 minuten kwam Valencia op voorsprong. André Almeida ontving de bal aan de rechterkant van het strafschopgebied en schoof vervolgens hard en laag raak: 0-1.

Na de treffer van Valencia kreeg Osasuna genoeg kansen op de gelijkmaker, maar de grootste diende zich aan in de blessuretijd van de tweede helft. Ante Budimir werd bij een voorzet van de zijkant geraakt door een tegenstander en ging naar het gras.

Waar de scheidsrechter aanvankelijk geen strafschop wilde geven, werd hij even later door de VAR naar het scherm geroepen. Na het bekijken van de beelden ging de bal alsnog op de stip.

Budimir ging vervolgens zelf achter de bal staan. De Kroaat kon zijn zeventiende treffer van het seizoen maken, maar faalde hopeloos. De spits nam eerst een hupje, maar zag dat de keeper geen kant koos.

Uiteindelijk kwam de bal wel heel dichtbij, waardoor hij hem heel zacht in de handen van de doelman schepte. Budimir kon vervolgens wel door de grond zakken.

Osasuna staat momenteel elfde in LaLiga en hoeft zich ondanks het verlies van maandagavond geen zorgen te maken over degradatie. Door de nederlaag is de zesde plek, die recht geeft op Europees voetbal, ook wel heel ver uit het zicht geraakt.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
1
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties