Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wint met 1-3 en stelt kampioensfeest PSV nog even uit

Laatste update:

Feyenoord trad aan met doelman Justin Bijlow in de basisopstelling. Hij kreeg de voorkeur boven Timon Wellenreuther. Ook Gernot Trauner, Ivanusec en Antoni Milambo kregen een basisplek bij de Rotterdammers. Zij vervingen respectievelijk Bart Nieuwkoop, de geblesseerde Igor Paixão en Calvin Stengs. Santiago Gimenez haakte vlak voor de aftrap af en werd vervangen door Ueda.

In de 25ste speelminuut werd de ban gebroken. Een hard schot van Luka Ivanusec belandde hard op de lat, waarna de bal via de rug van doelman Jeffrey de Lange binnenviel: 0-1. De score werd acht minuten later al verdubbeld.

Wederom stond Ivanusec aan de basis van de aanval, al kreeg hij de treffer ditmaal wel achter zijn naam. Vanaf de linkerkant trok de Kroaat naar binnen en schoot hij vervolgens raak in de korte hoek: 0-2.

Op slag van het rustsignaal volgde de aansluitingstreffer van Go Ahead Eagles. Na een voorzet vanaf rechts van Bobby Adekanye kopte Oliver Edvardsen raak: 1-2. Edvardsen was direct betrokken bij de laatste drie Eredivisie-doelpunten van Go Ahead (twee goals, één assist).

Hoewel Feyenoord na rust al enkele kansen creëerde, werd de bevrijdende 1-3 uiteindelijk pas in de 69ste minuut genoteerd. Calvin Stengs had een werkelijk fenomenale steekpass in huis op Ayase Ueda, die via het lichaam van De Lange doel trof.

In de eindfase van de wedstrijd noteerde Go Ahead nog enkele mogelijkheden, maar mede dankzij puike reddingen van Bijlow kwam de overwinning voor Feyenoord niet meer in gevaar. Stengs tekende overigens nog de 1-4 aan, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
2
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties