Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho sorteert met taalcursus voor op nieuwe klus bij Europese grootmacht'

Laatste update:

Bayern München verloor zaterdagmiddag met ruime cijfers van Bayer Leverkusen. Op bezoek bij de koploper verloor der Rekordmeister met maar liefst 3-0.

De fans van Bayern houden Tuchel verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten. De krant schrijft dat er zondagochtend een poster bij het trainingscomplex hing met de tekst: 'Tuchel Out!'

Bayern staat momenteel tweede in de Bundesliga, op vijf punten achterstand van koploper Leverkusen. In de Champions League gaat het de club wel voor de wind. Bayern werd eerste in de groep en wacht nu een tweeluik met Lazio.

Door de tegenvallende resultaten is de positie van Tuchel 'wankel', zo schrijft het medium in een uiteenzetting. Mourinho is een van de kandidaten om hem op te volgen als de resultaten niet snel verbeteren.

Mourinho stond eerder al eens aan het roer bij onder meer FC Porto, Real Madrid, Inter, Manchester United, Tottenham Hotspur en AS Roma. In de Bundesliga trainde hij nog nooit.

Bij Roma werd hij half januari ontslagen. De Romeinen stonden er niet goed voor in de Serie A en dat kostte hem uiteindelijk de kop. Vorig seizoen legde the Special One nog wel beslag op de Conference League met Roma.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties