Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mundo Deportivo blundert gigantisch en zet AZ-speler in de basis van Feyenoord

Laatste update:

Dat Arne Slot moet puzzelen achterin klopt. Bart Nieuwkoop viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen Excelsior (2-4 winst) en zal dus vervangen moeten worden.

Meer: Feyenoord wint met 1-3 en stelt kampioensfeest PSV nog even uit

Slot gaat naar alle verwachting kiezen voor Gernot Trauner in het centrum, waardoor Lutsharel Geertruida de positie van Nieuwkoop inneemt rechtsachterin.

Ook onder de lat heeft Mundo Deportivo een opvallende keuze gemaakt. Niet Justin Bijlow begint in de basisopstelling van Arne Slot, maar Biljow.

Verder verwacht de krant een defensie met dus Sugawara, Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld worden Quinten Timber, Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer verwacht. Voorin denkt de krant dat Calvin Stengs, Santiago Gimenez en Igor Paixão aan de aftrap verschijnen.

Bij Atlético verwacht het medium Jan Oblak op doel. De defensie zal vermoedelijk bestaan uit Nahuel Molina, Mario Hermoso, José María Giménez, Axel Witsel, Samuel Lino. Op het middenveld verwacht Mundo Deportivo Rodrigo De Paul, Koke en Pablo Barrios. Antoine Griezmann en Álvaro Morata moeten de doelpunten gaan verzorgen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético staat dinsdag onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor, aan wie Gimenez slechte herinneringen heeft. De Mexicaanse spits ontving vorig seizoen een terechte rode kaart tijdens het verloren uitduel met AS Roma (4-1) in de Europa League, waardoor hij de eerste twee groepswedstrijden in het miljardenbal moest missen dit seizoen. Feyenoord - Atlético Madrid is live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
1
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties