Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na Wayne Rooney moet volgende Engelse legende vrezen voor trainersbaan'

Laatste update:

Al-Ettifaq maakte afgelopen zomer vol trots de komst van Gerrard bekend. Het Liverpool-icoon vond na een mislukt dienstverband bij Aston Villa een nieuw en zeer lucratief avontuur in Saudi-Arabië.

Bij zijn nieuwe werkgever slaagt Gerrard er nog niet in om het op de rit te krijgen. Tot dusver stond hij tijdens 21 officiële wedstrijden voor de groep. Zeven keer wist Al-Ettifaq te winnen, zeven duels eindigden in een gelijkspel en zeven wedstrijden gingen verloren. Al-Ettifaq staat op een teleurstellende achtste plaats in de Saudi Pro League.

Tot dusver werd Gerrard gespaard door de clubleiding van Al-Ettifaq, maar in Engeland verwacht men dat de Saudi's komende maand actie gaan ondernemen. De competitie ligt in januari stil vanwege de Azië Cup, waardoor het mogelijk tijd is voor een reorganisatie bij Al-Ettifaq.

Dat Gerrard er niet in slaagt om meer overwinningen te boeken, is enigszins verrassend te noemen. De voormalig topmiddenvelder kreeg afgelopen zomer alle middelen om zijn selectie te versterken. Daardoor wist Gerrard een aantal grote namen naar de Saudi Pro League te halen.

Zo tekenden onder meer Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Demarai Gray, Moussa Dembélé en Jack Hendry bij Al-Ettifaq. De Saudische club gaf in totaal minstens 36 miljoen euro uit aan alle inkomende transfers.

Mogelijk wordt Gerrard dus verantwoordelijk gehouden voor de teleurstellende resultaten. De Engelsman begon bij Rangers nog uitstekend aan zijn trainerscarrière, die vervolgens behoorlijk in het slop is geraakt. Gerrard moet nu hopen dat hij langer de tijd krijgt in Dammam.

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties