Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Naast Luka Modric nog 2 spelers ontevreden over speeltijd bij Real Madrid'

Laatste update:

De 38-jarige Modric is al sinds 2012 van grote waarde bij Real Madrid. De Kroatisch international won liefst vijfmaal de Champions League met de Madrileense grootmacht en kon, indien fit, altijd rekenen op veel speeltijd. Dit jaar is alles anders, daar Modric lang niet altijd meer basisspeler is onder Ancelotti.

Hoewel Modric zich naar buiten toe nooit uitspreekt over zijn onvrede, zou de rechtspoot zeer teleurgesteld zijn over zijn veranderde status bij Real Madrid. Afgelopen zondag was de middenvelder tegen Sevilla (1-0 winst) als invaller belangrijk met het winnende doelpunt, maar het is goed mogelijk dat hij bezig is aan zijn laatste maanden in de Spaanse hoofdstad.

Verdediger Nacho zou op gespannen voet leven met Ancelotti, omdat de 34-jarige Spanjaard al langere tijd het gevoel heeft dat de oefenmeester weinig vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. Zo moest Nacho, die net als Modric beschikt over een aflopend contract, onlangs toezien hoe middenvelder Aurélien Tchouaméni in de defensie de voorkeur kreeg. De ervaren Nacho wil in de laatste fase van zijn carrière zekerheid op speeltijd hebben, die Ancelotti hem niet kan bieden.

Güler moest tot dusver een groot deel van dit seizoen missen wegens blessureleed, maar de negentienjarige Turk zat tijdens de laatste paar wedstrijden weer bij de wedstrijdselectie van Real Madrid. De teller staat pas op 126 minuten namens de Koninklijke, verdeeld over 5 officiële optredens. Volgens the Athletic wil Güler dat zijn speeltijd in de komende maanden toeneemt, daar hij anders wellicht openstaat voor een verhuurperiode.

Spaanse media


Niet alleen in Engeland schrijft men over de mogelijke leegloop bij Real Madrid. Ook in de Spaanse media is de vermoedelijke onvrede bij een aantal grote namen onderwerp van gesprek. Real Madrid wil aankomende zomer minstens twee grote deals sluiten (Kylian Mbappé en Alphonso Davies), waardoor er ruimte moet komen in de budgetten. Volgens Marca is de recordhouder van de Champions League dan ook van plan een grote schoonmaak te houden.

Toni Kroos, Modric en Nacho kunnen hun contract in Madrid eventueel nog verlengen, maar krijgen daarbij geen garanties wat betreft speeltijd. Ook het contract van Lucas Vázquez loopt af. De Spaanse vleugelspeler kan enkel blijven om in een rol als back-up te fungeren. Kepa Arrizabalaga keert terug naar Chelsea zonder dat Real Madrid zich gaat melden voor een definitieve koop. Verder staat Fran García op de nominatie voor een vertrek en hoeft ook Joselu niet te rekenen op een langer verblijf.

Meer nieuws

Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
0
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
15
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties