Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'NAC maakt slechte beurt in onderhandelingen met zeer gewilde steunpilaar'

Laatste update:

NAC wil de optie in het contract van de 24-jarige Olij lichten. Hij staat tot medio 2021 onder contract in het Rat Verlegh Stadion en door gebruik te maken van de optie, zou daar een jaar bijkomen. Als NAC promoveert naar de Eredivisie, wordt de optie automatisch gelicht. Als de Bredanaars volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie spelen, wat te verwachten valt, dan moeten beide partijen tot een akkoord komen.

Olij behoort dit seizoen tot de beste keepers uit de competitie en hield al negen keer zijn doel schoon. Bij zijn zaakwaarnemer heeft hij zijn toekomstplannen inmiddels duidelijk gemaakt. Vanwege het magere voorstel van Van den Abbeele zijn de onderhandelingen van de zaakwaarnemer van Olij na de eerste ronde gesprekken voorlopig stopgezet. De sluitpost heeft het goed naar zijn zin in Breda, maar zal niet zomaar bijtekenen als hij volgend jaar transfervrij kan vertrekken en de interesse in zijn persoon groot is.

NAC is volgens de regionale krant daarnaast bezig om Thom Haye definitief over te nemen van ADO Den Haag. In de huurdeal met de Eredivisie-club is een vastgestelde transfersom opgenomen. De 25-jarige middenvelder nam in Breda genoegen met een fikse salarisreductie. De technisch manager zal met een goed financieel voorstel moeten komen wanneer Haye behouden kan worden. Tegenover het mogelijke langere verblijf van Haye staat het aanstaande vertrek van Jordan van der Gaag, Chiel Kramer, Boris Kudimbana, Daan Klomp en Diego Snepvangers.

Nick Olij is klaar voor een stap naar de Eredivisie

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties