Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nachtmerrie voor Zwitserland in Portugal ondanks negen overwinningen

Laatste update:

De eerste helft leek doelpuntloos te eindigen, maar een ongelukkig moment in de defensie van Zwitserland bracht het scorebord enkele minuten voor rust toch in beweging. Yann Sommer verliet zijn doel om een goede en lage voorzet van Eliseu onschadelijk te maken, en wierp zich voor João Mário. De bal kwam via de twee ongelukkig tegen Johann Djourou, die tot zijn ontsteltenis zag hoe de bal in zijn eigen doel verdween. Een hard gelag voor Zwitserland, daar Portugal tot dat moment amper gevaarlijk was geweest.

Het strijdplan van Zwitserland in Lissabon was immers duidelijk: de meest creatieve spelers van het team van Santos, zoals Bernardo Silva en Cristiano Ronaldo, hevig onder druk zetten en dat sorteerde effect. Portugal was alleen gevaarlijk via André Silva, wiens inzet door Sommer over de lat werd getikt. In de tweede helft liet Portugal zich ietwat meer gelden en dat resulteerde na 57 minuten spelen in de 2-0. Na een heerlijk voorbereidend werk van João Moutinho en Bernardo Silva werkte de vrijstaande André Silva het leer in tweede instantie achter Sommer.

Met de inbreng van Steven Zuber en Breel Embolo hoopte Zwitserland voor de ommekeer te kunnen zorgen, maar Portugal gaf de dubbele voorsprong niet meer uit handen. Een inzet van Haris Seferovic was het enige gevaarlijke moment van de bezoekers. Het was aan Sommer te danken dat Pepe en Ronaldo in de laatste tien minuten niet voor een ruimere overwinning zorgden.

-
Denk jij dat Portugal het WK in Rusland gaat winnen?

Meer nieuws

'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
14
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
3
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
8
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
29

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties