Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC stuit op aluminium en wacht zware klus in returnduel met NAC

Laatste update:

Na 45 minuten stond het nog 0-0 in Nijmegen en dat mocht gezien het aantal kansen een klein wonder heten. Het meest opvallende was echter dat NEC nog met elf man op het veld stond. Vlak voor rust kreeg Wojciech Golla een rode kaart, nadat hij volgens Dennis Higler de doorgebroken Dessers neerhaalde. Op aanraden van videoscheidsrechter Ed Janssen, die vanuit Hilversum meekeek, werd de rode prent vervolgens ingetrokken door Higler. Uit camerabeelden bleek dat Dessers minstens net zo schuldig was in het onderlinge duel en uiteindelijk kreeg NEC de vrije trap zelfs mee.

Dennis Higler kwam terug van zijn besluit om Wojciech Golla met rood weg te sturen.

De wedstrijd was rommelig begonnen. Beide ploegen oogden slordig en hadden moeite met de passing, maar na vijf minuten volgde een grote kans voor Dario Dumic. Nadat NAC-keeper Jorn Brondeel eerst zelf de bal tegen het aluminium tikte, trof Dumic in de rebound ook de lat. Na een klein kwartier werd ook NAC voor het eerst gevaarlijk. Giovanni Korte schoot na een individuele actie naast het doel van Joris Delle. Namens NEC mikten Kévin Mayi en Dumic net naast; Dessers raakte de bal aan de overzijde niet goed met het hoofd na een harde vrije trap van Manu García. Voor rust werd niet meer gescoord.

In de tweede helft probeerde NAC het initiatief in handen te krijgen, maar NEC hield de rijen goed gesloten. De Eredivisionist kreeg gaandeweg het tweede bedrijf ook wat meer grip op het duel. Dat leidde zeventien minuten voor tijd bijna tot een doelpunt van invaller Taiwo Awoniyi. De Nigeriaan, in zijn afgelopen drie invalbeurten steeds goed voor een doelpunt, kopte tegen de lat na een vrije trap. Uiteindelijk was het NAC dat ervandoor ging met de volle buit. NEC-verdediger MIchael Heinloth verdedigde dramatisch uit en leverde de bal in bij Giovanni Korte. Die vond Dessers en de aanvaller bleef oog in oog met Delle koel.

-
Wie wint het tweeluik?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties