Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nederlandse aanvaller vanwege gokken uit selectie gezet in Roemenië'

Laatste update:

De 27-jarige Zijler moet daarom voorlopig bij de beloften meetrainen. "We hebben deze beslissing na overleg met de hoofdtrainer moeten nemen", zegt voorzitter Vlad Munteanu op de officiële website van Universitatea, de huidige nummer veertien van de Liga 1.

Zijler, die eerder voor onder meer Achilles'29, Orduspor en Willem II speelde, blijft door zijn schorsing op slechts twee competitiewedstrijden voor Cluj staan. Hij tekende in februari een halfjaarcontract bij de ex-werkgever van Alfons Groenendijk en George Ogararu.

Meer nieuws

Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
0
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
18
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties