Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neuer: 'Het maakt mij helemaal niets uit dat hij naar Bayern komt'

Laatste update:

"Het is een beslissing van de club met het oog op de komende jaren. Het is een goede doelman", doelt Neuer tegenover Kicker op de transfervrije overstap van Nübel van Schalke 04 naar Bayern van aankomende zomer. "Maar we hebben hier al goede keepers rondlopen. Sven Ulreich heeft het altijd goed gedaan als hij mij moest vervangen." De komst van Nübel bezorgt Neuer dus geen slapeloze nachten. "Het maakt mij helemaal niets uit dat hij naar Bayern komt."

Neuer, die de toekomstige concurrentiestrijd met Nübel niet meeneemt in zijn beslissing om al dan niet bij Bayern te blijven, wil wel graag een ding duidelijk maken richting de buitenwacht. De 33-jarige sluitpost is niet van plan om volgend seizoen zijn plaats af te staan in bepaalde duels van der Rekordmeister. "Ik ben atleet en professioneel en wil dus altijd spelen. Ik ben ambitieus en sta graag op het veld. Ik dien niet slechts als opvulling, ik ben een hoofdrolspeler die altijd wil spelen."

Bayern München creëert met nieuwe zet onrust in eigen gelederen

Lees hier ons achtergrondverhaal over Bayern München-aanwinst Alexander NübelLees artikel

In de gesprekken met de leiding van Bayern over een nieuwe verbintenis brengt Neuer, sinds 2011 verbonden aan de club, wel enkele voorwaarden naar voren. "Natuurlijk komen die voorwaarden uit mijn koker", benadrukt de ervaren doelman van de nummer drie in de Bundesliga. "Ik heb daar bepaalde gedachten over, die ik overigens niet zal onthullen. Maar bij sommige zaken kun je wel een voorstelling maken, lijkt mij. Ik heb een aantal dingen aangestipt die voor mij heel belangrijk zijn", aldus Neuer, die op 19 januari tegen Hertha BSC de competitie hervat met Bayern.

BILD wist vorige week te melden dat Neuer vlak voor de Kerstdagen van technisch directeur Hasan Salihamidzic te horen heeft gekregen dat Nübel volgend seizoen minstens vijftien duels moet keepen. Neuer wil voornoemde details echter niet prijsgeven. "Wat er achter gesloten deuren is besproken maak ik niet openbaar. Ik zeg er niets over en iedereen moet daar zelf maar een mening over vormen." Aan de samenwerking met interim-trainer Hansi Flick zal het in ieder geval niet liggen. "Hij heeft het tot nu toe heel goed gedaan. De teamgeest en het moreel zijn dik in orde en ook de communicatie binnen het elftal verloopt voorspoedig."

Wie staat volgend seizoen onder de lat bij Bayern München?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
4
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
21
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties