Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville maakt zich zorgen om Man United na 'paniekaankoop' Ten Hag

Laatste update:

De komst van Reguilón is het gevolg van de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia. Shaw is de vaste linksback onder Erik ten Hag, maar hij liep afgelopen week een spierblessure op en zal langere tijd niet inzetbaar zijn. Malacia moest vanwege een knieblessure de voorbereiding laten schieten en heeft nog helemaal geen wedstrijd gespeeld dit seizoen.

"Het huren van Reguilón is zeker een reactie op de blessures van Shaw en Malacia, het is meer een paniekaankoop dan het inlijven van Amrabat", zegt Neville als analist bij Sky Sports. "Ik was drie weken geleden bezorgd dat het contracteren van Mason Mount, André Onana en Rasmus Højlund United niet beter had gemaakt. Het niveau dat ze op de mat leggen is ver beneden verwachting en zorgwekkend te noemen."

"Ik denk niet dat een United-fan had verwacht dat we in de buurt van Manchester City zouden komen, maar wat we wilden was dichter bij Arsenal komen en ervoor zorgen dat we boven Chelsea, Liverpool en alle andere clubs blijven. Dat is het probleem op dit moment", vervolgt Neville. "Ik denk dat United beter zal worden, maar ik maak me toch iets meer zorgen dan een paar weken geleden."

Over de komst van Amrabat is Neville wel enorm te spreken. "Ik denk dat je bij hem niet kan spreken over een paniekaankoop, want United wilde hem al vanaf dag één hebben. Het middenveld van United leek de afgelopen duels een groot probleem. Met Amrabat heeft Ten Hag nu denk ik een type speler die hij altijd al heeft gewild."

Amrabat werd vlak voor middernacht op Deadline Day gepresenteerd als nieuwe speler van United. De Engelse grootmacht huurt de 27-jarige middenvelder in eerste instantie voor tien miljoen euro van Fiorentina. United heeft daarna een optie tot koop voor 25 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan mogelijke bonussen.

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
16
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
5
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
3
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
15
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties