Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle United neemt per direct afscheid van Frans duo

Laatste update:

De 27-jarige Obertan werd in de zomer van 2011 voor 3,5 miljoen euro overgenomen van Manchester United. Hij speelde 77 wedstrijden in alle competities en hij maakte 3 doelpunten. Zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht speelde hij in september.

De dertigjarige Marveaux kwam in dezelfde periode als Obertan over van Stade Rennes. Mede door blessures kwam hij tot slechts 57 wedstrijden in de hoofdmacht. Het seizoen 2014/15 bracht hij op huurbasis door bij Guingamp; zijn laatste wedstrijd in het eerste team van Newcastle United speelde hij in maart 2014.

Newcastle United (33 punten) staat in de Premier League momenteel op de veilige zeventiende plek, maar Sunderland (32 punten) en Norwich City (31 punten) hebben nog een wedstrijd tegoed en kunnen er nog voorbij. Zaterdag speelt Newcastle United tegen degradant Aston Villa, de slotwedstrijd is een duel met Tottenham Hotspur.

Denk je dat Newcastle United het vege lijf gaat redden?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
16
Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: 'Die is knettergek'
1
Live meepraten in de Bundesliga: VfL Bochum - Bayer Leverkusen
0
Moet PSV zich opmaken voor vertrek? 'Ik sta daar wel open voor'
7
Memphis Depay maakt rentree voor Atlético, dat dankzij beauty De Paul wint
1
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties