Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle United ontsnapt in Blackburn; Leicester verslaat Bournemouth

Laatste update:

AFC Bournemouth - Leicester City 0-1 (n.v.)


Bournemouth, waar ex-Eredivisionisten Luis Sinisterra, Marcos Senesi, Milos Kerkez en Enes Ünal aan de aftrap stonden, kreeg in de eerste helft meerdere mogelijkheden om de score te openen. Onder meer Philip Billing en Kerkez hadden het vizier echter niet op scherp staan.

Vlak voor rust kreeg ook Leicester kansen om de score te openen. Marc Albrighton schoot tegen de paal, waarna Wanya Marcal-Madivadua de rebound niet wist te benutten. Gescoord zou er voor het einde van de reguliere speeltijd niet worden, mede doordat Yunus Akgün van Leicester het vizier niet op scherp had staan.

Vlak voor het einde van de eerste helft in de verlenging sloeg Leicester alsnog toe. Fatawu krulde de bal op fraaie wijze in de verre hoek en bezorgde Bournemouth zo een flinke kater.

Blackburn Rovers - Newcastle United 1-1 (Newcastle w.n.s.)


Blackburn bood Newcastle goed partij en kon de voorsprong pakken via Sammie Szmodics, die zijn schot echter nipt naast zag gaan. Tyrhys Dolan probeerde het eveneens, maar ook hij wist het net niet te vinden. Zijn inzet werd gekeerd door Newcastle-goalie Martin Dúbravka. De mogelijkheden voor Newcastle bleven beperkt, terwijl Szmodics vlak voor rust zijn poging onder de lat vandaan getikt zag worden door Dúbravka.

De Slowaakse goalie moest vlak na rust opnieuw handelend optreden, ditmaal op een poging van John Buckley. Newcastle kwam vervolgens beter in de wedstrijd en nadat Jamaal Lascelles en Anthony Gordon mogelijkheden onbenut lieten, was het alsnog raak voor laatstgenoemde. De Engelsman tikte simpel binnen op aangeven van Miguel Almirón: 0-1.

Blackburn bood ook in de tweede helft uitstekend tegenstand en nadat een kiezelharde poging van Dilan Markanday tegen de lat belandde, was de rebound wel een prooi voor Szmodics: 1-1. Blackburn kreeg in minuut 94 nog een grote mogelijkheid, die niet aan Yasin Ayari was besteed. In de verlenging lieten Sean Longstaff en Harvey Barnes na om Newcastle naar de kwartfinale te schieten.

In de strafschoppenserie kwam de eerste misser op naam van Szmodics. De volgende strafschop van Barnes werd ook gemist. De volgende reeks penalty's waren wel raak, waarna de misser van Dominic Hyam fataal bleek voor Blackburn.

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties