Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar bezoekt club en belooft: 'In 2025 speel ik voor jullie'

Laatste update:

De Braziliaanse superster is herstellende van een kruisbandblessure en is tijdens zijn revalidatie vaak in zijn geboorteland te vinden. Zo ook zondag, toen Santos de finale van de Campeonato Paulista - de competitie van de deelstaat São Paulo - speelde tegen Palmeiras (1-0 winst).

Neymar bezocht voor het duel de kleedkamer om de spelers succes te wensen. Tijdens dat korte bezoek zou de 32-jarige aanvaller gezegd hebben in 2025 weer mee te helpen in de strijd om het Braziliaanse kampioenschap.

Vermoedelijk doelt Neymar op het moment wanneer zijn contract bij Al-Hilal afloopt. De 128-voudig Braziliaans international tekende afgelopen zomer een tweejarig contract in Saudi-Arabië, tegen een monstersalaris van naar verluidt 150 miljoen euro netto per jaar. Dat avontuur mag vooralsnog geen succes heten. Neymar had pas vijf duels gespeeld toen hij zijn kruisband al scheurde.

Daar gaat dit Saudi Pro League-seizoen ook geen duel meer bij komen. Neymar raakte geblesseerd in oktober, en de laatste speelronde vindt plaats op 27 mei. Ook achter de Copa América staat nog een groot vraagteken. Het prestigieuze Zuid-Amerikaanse toernooi gaat op 20 juni van start.

Neymar lijkt zijn carrière ondertussen gestaag af te bouwen. Santos komt komend seizoen uit op het tweede niveau en zal moeten promoveren wil de aanvaller zijn kampioensdroom kunnen bewerkstelligen.

Neymar brak door bij Santos alvorens in 2013 over te stappen naar FC Barcelona. Ook onder meer Braziliaanse legende Pelé en Real Madrid-aanvaller Rodrygo komen uit de talentenfabriek van Peixe.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties