Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar heeft volgend fraai record in zicht, maar moet rekening houden met Messi

Laatste update:

De 41-jarige oud-prof kan uit de boeken worden geschoten door Neymar, die in de slotminuten van het WK-kwalificatieduel met Peru (0-1 winst) goed was voor een assist op Marquinhos. Het was de 57ste keer dat Neymar aangever was in het shirt van a Seleção. Brazilië speelt in oktober WK-kwalificatiewedstrijden tegen Venezuela en Uruguay. De kans dat Neymar op korte termijn de international met de meeste assists ooit wordt, is hierdoor vrij reëel.

Ook Lionel Messi maakt nog altijd kans om Donovan én Neymar voorbij te steken. De 36-jarige aanvoerder van Argentinië was in het shirt van de regerend wereldkampioen tot nog toe goed voor 53 assists. Kevin De Bruyne volgt op gepaste afstand. De middenvelder was 45 keer aangever namens de Rode Duivels.

Waar Neymar nog even geduld moet hebben om het record van Donovan over te nemen, kroonde hij zich vorige week vrijdag al wel tot topscorer aller tijden van Brazilië. Het land won het WK-kwalificatieduel van Bolivia met liefst 5-1. Neymar deelde tot deze wedstrijd het record met zijn legendarische landgenoot Pelé. Neymar scoorde echter twee keer en staat nu op 79 interlanddoelpunten, twee meer dan de eind vorig jaar op 82-jarige leeftijd overleden Pelé.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties