Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar werd 'gek gemaakt': 'Het was mijn taak om hem continu uit te dagen'

Laatste update:

André Zambo Anguissa, middenvelder van l'OM, zegt dat het de opdracht was van Rudi García om de Braziliaan uit te dagen. "Het was mijn taak om hem continu te steken, om hem uit te dagen. De trainer waarschuwde mij dat hij een ongelooflijk talent is, maar dat hij ook gek gemaakt kan worden", vertelde Zambo Anguissa in gesprek met L'Équipe.

"Dus zonder grote overtredingen te maken en gewoon de hele tijd hier en daar kleine tikjes te geven en hem af en toe te vloeren, wist ik hem te grazen te nemen. Op een gegeven moment stond hij bij Hiroki Sakai en toen rende ik dertig meter om hem alsnog te pakken. Hij was eerst heel relaxed, maar uiteindelijk was hij pislink. Dat waren de instructies. We pakten hem zeker harder aan dan anderen."

"Jammer genoeg heeft de rode kaart ons uiteindelijk niet geholpen. Maar er was geen intentie om hem te blesseren." Het lukte uiteindelijk Lucas Ocampos om Neymar een tweede gele kaart aan te smeren.

-

Meer nieuws

Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
1
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
5
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
1
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties