Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niet gedacht dat het na ontslag zo moeilijk was weer aan bak te komen'

Laatste update:

De oud-doelman werd in oktober 2012 ontslagen bij NAC Breda, waar hij nota bene samenwerkte met Aandewiel. "Oss is een mooie club, daar wil ik graag werken", legt Karelse uit. "Voor de eerste divisie voel ik me niets te groot. De sollicitatiebrief is de deur uit, dus nu is het hopen op een telefoontje." Oss heeft al wel laten weten geen haast te maken met het vinden van een opvolger voor Aandewiel.

Karelse denkt dat de concurrentie om de baan bij de huidige nummer voorlaatst van de Jupiler League 'groot' is. Hij hoopt na anderhalf jaar weer aan de bak te kunnen: "Ik had na mijn ontslag bij NAC niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn weer ergens terecht te komen."

Is John Karelse volgens jou een geschikte trainer voor FC Oss?

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
12
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
10
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
65
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties