Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niet Pochettino of Mourinho, maar: 'Van Bommel is mijn beste trainer ooit'

Laatste update:

Alderweireld speelt sinds de zomer van 2022 voor Antwerp, dat vier miljoen euro overmaakte naar Al-Duhail SC om hem los te weken. De 127-voudig international van België betaalde dat bedrag dubbel en dwars terug door vorig seizoen in de laatste seconden van de laatste wedstrijd van de Champions Play-Offs te scoren tegen KRC Genk (2-2). De ex-Ajacied bezorgde zijn club daarmee de landstitel.

In hetzelfde seizoen werd ook beslag gelegd op de Croky Cup en aan het begin van de huidige campagne won Antwerp de Belgische Super Cup. De samenwerking tussen Alderweireld en Van Bommel is dus zeer succesvol te noemen. Het tweetal maakt kans op respectievelijk de Gouden Schoen en de titel 'Trainer van het Jaar'.

"Zonder hem had ik niet zo'n goed jaar gehad", zegt Alderweireld over Van Bommel in gesprek met de Belgische krant. "Ik maak me zelfs zorgen over volgend seizoen. Ik zou het heel erg vinden als Mark er niet meer zou zijn. Als een coach het zo goed doet, wordt er natuurlijk aan hem getrokken."

"Mark is de beste trainer die ik ooit heb gehad, in alle facetten", aldus Alderweireld, die bij Tottenham Hotspur ook met grote namen als Mauricio Pochettino en José Mourinho werkte. "Dat meen ik echt. Hij is niet alleen een goede peoplemanager, maar ook heel duidelijk. Vóór elke wedstrijd heeft hij een strijdplan en weten we wat we moeten doen in balbezit en balverlies. Geloof me, veel coaches hebben dat niet."

Van Bommel is blij met zijn aanvoerder en vindt dat hij de Gouden Schoen moet winnen in België. "Wat had hij nog meer moeten doen?", vraagt de trainer zichzelf hardop af. "Luister, als Toby de Gouden Schoen niet wint, dan hoef ik die prijs van beste trainer ook niet, mocht ik hem winnen. Wie moet hem anders winnen?"

Antwerp staat na twintig wedstrijden op de zesde plaats in de Jupiler Pro League. In de groepsfase van de Champions League gingen vijf van de zes wedstrijden verloren. Thuis tegen FC Barcelona (3-2) werd op de laatste speeldag een knappe overwinning geboekt.

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
16
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties