Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Niet serieus genomen' Janmaat stapt al na vijf maanden op bij ADO

Laatste update:

Janmaat ging in juni aan de slag als technisch manager bij ADO. De aanstelling van Janmaat kwam niet volledig uit de lucht vallen, al gingen Haagse bronnen eerder uit van een 'meeloopfunctie' voor de 34-voudig Oranje-international. Janmaat kreeg echter meteen de eindverantwoordelijkheid over technische zaken bij ADO, een functie die officieel al sinds 2019 niet meer was bemand. Er was de oud-international echter wel toegezegd dat hij zou worden begeleid, hetgeen in werkelijkheid niet zou zijn gebeurd.

Bronnen vertellen aan het AD dat Janmaat zich aan zijn lot overgelaten voelde door de bepalende mensen binnen de club. Daarnaast zou hij nauwelijks invloed hebben gehad als technisch manager, aangezien hij amper beslissingen mocht nemen. Daardoor voelde hij zich nooit volledig serieus genomen in zijn functie. Janmaat is het naar verluidt ook niet eens met de gemaakte keuzes die binnen de club worden gemaakt, waardoor hij na slechts vijf maanden als technisch manager bij ADO vertrekt.

Afgelopen zomer werd Dirk Kuijt als nieuwe hoofdtrainer van ADO gepresenteerd. Zijn aanstelling is echter nog geen onverdeeld succes gebleken. Zijn elftal staat momenteel op een teleurstellende zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. ADO kwam vrijdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Telstar. Woensdag maakten de spelers openlijk bekend Giovanni Franken als assistent-trainer bij het eerste elftal te willen halen. Franken was vanaf eind februari 2022 al interim-coach bij de club en kwam in het voorjaar tot de finale van de play-offs om promotie, die na een knotsgekke strijd op strafschoppen verloren werd van Excelsior.

Interim-directeur Edwin Reijntjes vindt de beslissing van Janmaat jammer. "We kennen Daryl als een professional, zowel op het veld als daarbuiten", laat hij weten p de clubsite van ADO. "We hadden hem als vanzelfsprekend langer aan de club verbonden. Tegelijkertijd hebben wij begrip voor zijn besluit en wensen we Daryl het allerbeste."

Eerste Divisie
Telstar
0 - 0
ADO Den Haag

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
5
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties