Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oefenduel Wolves loopt totaal uit de hand met vier rode kaarten voor rust

Laatste update:

Beide teams hadden voor rust moeite om de emoties in bedwang te houden, nadat er vanwege enkele stevige overtredingen verschillende opstootjes plaatsvonden. Wolverhampton kwam tegen Levante, dat vorig seizoen uit LaLiga degradeerde, in de 32e minuut op achterstand door een goal van Roger Marti. De eerste commotie ontstond kort daarna. Wolves-verdediger Yerson Mosquera was niet blij met een tackle op hem. Hij kreeg rood voor het ontketenen van een groot opstootje tussen beide ploegen, en aan de kant van Levante werd middenvelder Enis Bardhi vervolgens weggestuurd.

De twee opstootjes vonden plaats in de 33ste en 43ste minuut van het vriendschappelijke duel.

De scheidsrechter besloot het oefenduel na enkele minuten voor een afkoelperiode weer te hervatten, maar op slag van rust vond er opnieuw een opstootje plaats, waarbij ditmaal Wolves-aanvaller Daniel Podence in het middelpunt stond. Er werden nog twee rode kaarten uitgedeeld, waardoor Wolverhampton en Levante elk de rust haalden met slechts negen spelers. Tijdens de rust werd er overleg gepleegd, waarna beide ploegen de tweede helft weer met elf man aanvingen. In een meer vriendschappelijke tweede helft was het Levante dat uiteindelijk met 2-1 zegevierde.

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
4
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
17
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
52
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
12
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties