Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Officieel: Real haalt duurste keeper aller tijden als vervanger Courtois

Laatste update:

De transfer van de 28-jarige Kepa naar Real kwam snel tot stand. Zaterdag werd al bekend dat de Madrilenen verregaande interesse hadden en met Chelsea in gesprek waren over een huurdeal. Een dag later wisten verschillende media vervolgens al te melden dat de overstap rond was. Daarmee heeft Real niet lang hoeven wachten met het presenteren van een vervanger van Courtois, daar de Belg vier dagen eerder pas geblesseerd raakte.

In 2018 had de Koninklijke al eens interesse getoond in de diensten van Kepa. De toenmalige coach Zinédine Zidane was echter niet volledig overtuigd van de doelman en dus kwam het niet tot een transfer. Nog datzelfde jaar tekende hij voor 80 miljoen euro bij Chelsea, waarmee de Spanjaard de duurste keeper aller tijden werd. Dit record heeft de voormalig doelman van Athletic Club nog altijd in handen.

Na het nieuws over de langdurige kwetsuur van Courtois verkende Real direct de transfermarkt. De naam van David de Gea werd veelvuldig gelinkt aan de nummer twee van het afgelopen La Liga-seizoen en ook Sevilla-keeper Bono werd genoemd bij verscheidene media. De clubleiding van Real was echter niet bereid te voldoen aan de vraagprijs voor de Marokkaan.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
29
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
15
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
13
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
38
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties