Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Olympique Lyon houdt vast aan deadline en zet streep door vertrek Depay'

Laatste update:

De doorgaans goed ingevoerde Franse media berichten dat Olympique Lyon vastberaden is een interne deadline te respecteren. Les Gones hielden in eerste instantie vast aan vrijdag als de laatste dag waarop een vertrek van Depay, en ook van Houssem Aouar, afgerond kon worden. Deze deadline werd later nog opgeschoven naar lunchtijd zaterdagmiddag, maar doordat een deal nog niet in zicht is heeft het nu alle onderhandelingen stopgezet. Het duo wordt zaterdagavond om 18.00 uur dan ook gewoon verwacht op het trainingsveld.

Depay was volgens de berichtgeving nog tot op het laatste moment bezig om een transfer naar Barcelona erdoorheen te drukken, maar lijkt nu nog een seizoen bij Lyon te moeten blijven. De Oranje-international beschikt over een aflopend contract en kan aankomende zomer zodoende transfervrij vertrekken. Aouar was naar verluidt nog in gesprek met Juventus, terwijl ook Arsenal in de afgelopen weken werd genoemd als nadrukkelijke gegadigde.

De beslissing van Lyon om niet meer over transfer te willen praten lijkt overigens geen betrekking te hebben op Jeff Reine-Adélaïde. De middenvelder is hard op weg naar Hertha BSC, dat 27 miljoen euro voor hem wil betalen. Lyon pikte zelf een paar dagen geleden Lucas Paquetá voor twintig miljoen op bij AC Milan.

Denk jij dat Memphis Depay volgend seizoen transfervrij bij Olympique Lyon gaat vertrekken?

Meer nieuws

Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties