Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

O'Neill maakt Koeman af: 'Een meester in het maken van verwijten'

Laatste update:

McCarthy keerde met een hamstringblessure terug van zijn internationale verplichtingen bij Ierland. Koeman baalt daar flink van, daar de middenvelder al met klachten afreisde naar Dublin. De medische staf van Ierland oordeelde dat de speler fit genoeg was voor een basisplaats tegen Wales, maar in de warming-up haakte hij al af. Koeman is McCarthy nu een tijdje kwijt. "De uiteindelijke beslissing was niet in lijn met het advies van de medische staf van Ierland én de medische staf van Everton. En daar zijn twee mensen verantwoordelijk voor", zei Koeman. "Ten eerste is dat de speler zelf, als hij zegt dat hij fit genoeg is om te spelen. Maar een speler moet ook beschermd worden door de manager en dat heeft Martin O'Neill opnieuw niet gedaan."

O'Neill liet het er niet bij zitten en reageerde vrijdagavond. "Niet voor het eerst heeft Koeman, de meestertacticus in het maken van verwijten, zich negatief uitgelaten waarbij hij mij en McCarthy heeft bekritiseerd", schrijfts O'Neill. "James heeft een geweldig EK gespeeld afgelopen zomer. Daarna keerde hij terug bij Everton voor een korte pauze. Maar elf dagen later speelde hij zijn eerste van drie wedstrijden in een periode van acht dagen tegen Real Betis, Manchester United en Espanyol. Overbelasting? James speelde zijn laatste wedstrijd voor Ierland op 9 oktober vorig jaar. Sindsdien staat hij onder toezicht van Everton. James is professioneel in zijn voorbereiding. Misschien moet Koeman in dit geval maar beter z'n huiswerk doen."

De reactie van Koeman liet vrijdagavond niet lang op zich wachten. "James McCarthy begon zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen drieënhalve week na de uitschakeling van Ierland op het EK. Van de meestertacticus", aldus de coach met een knipoog.


Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
5
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties