Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onstuitbaar Real vervolgt topreeks in La Rosaleda

Laatste update:

Real Madrid begon gretig in La Rosaleda en al in de tweede minuut nam Bale het doel van Carlos Kameni onder vuur: nog zonder het gewenste succes. Málaga speelde zonder de aan zijn hamstring geblesseerde Nordin Amrabat, maar verschool zich niet zomaar en brak er af en toe gevaarlijk uit. Zo dwong Roque Santa Cruz doelman Iker Casillas tot een redding met een gevaarlijke kopbal. Los Boquerones moesten, zoals verwacht, echter ook vaak achteruitlopen om de aanvallen van de koploper in de kiem te smoren.

Na achttien minuten brak het verzet: Ronaldo stoomde Roberto Rosales voorbij op links en zette hard en strak voor. Benzema dook op voor Wellington en zette de schoen tegen de inkomende bal voor de 0-1. Het was voor de spits zijn zesde goal tegen Málaga, meer dan tegen welke andere Spaanse club ook. Voor Ronaldo betekende het zijn zevende assist dit seizoen en zijn zesde assist in de laatste vier competitieduels: later zou er nog een volgen. Bijna werd het kort na de 0-1 alweer 1-1, toen Sergi Darder het eens met een afstandsschot probeerde waar Casillas mee in de fout ging.

Gelukkig voor de keeper ging de bal via zijn handen en door zijn benen tegen de rechterpaal en niet over de lijn, want dan was de kritiek op zijn spel op zeker weer losgebarsten. 'Collega' Kameni deed het aan de overkant beter, wat dat aangaat: hij pareerde schoten van Bale en Ronaldo. Na rust bleef Real Madrid bovenliggend in het oude stadion van Isco, die een basisplaats had. De middenvelder testte Kameni een keer, maar kwam net als Bale en Ronaldo bedrogen uit. Weligton kwam kort na rust overigens goed weg, toen de scheidsrechter Real geen strafschop gaf, nadat hij Bale vloerde.

Gezien de aanvalsdrift van de bezoekers leek het uitzien naar de 0-2, maar Málaga bleef dapper tegenstand bieden. Mede daarom besloot Ancelotti zijn middenveld te versterken met Asier Illarramendi: doelpuntenmaker Benzema maakte plaats. Aanvalsgenoot Bale kreeg later loon naar werken met de tweede Real-treffer van de avond: hij schoot met rechts binnen nadat Ronaldo weer de assist gaf, ditmaal met het hoofd. In de slotfase gebeurde nog van alles: een vrije trap van Juanmi werd door Casillas tegen de paal geduwd en in de rebound ging de bal hoog over: Real kwam daar met de schrik vrij.

Isco had toen net zijn tweede gele kaart gekregen en verliet het veld voortijdig tegen zijn oude club. Het was voor de middenvelder de derde rode kaart in zijn loopbaan in Spanje. Voor Real was het pas het eerste rood dit seizoen. De voorsprong voor Ancelotti's elftal kwam niet meer in gevaar, al zorgde Santa Cruz vlak voor het einde nog wel voor de 1-2. Zege nummer zestien op een rij werd echter een feit. Málaga won vier keer op rij in de competitie, maar moest na de nederlaag tegen Atlético Madrid nu dus ook zijn meerdere erkennen in Real Madrid. Volgende week gaat men op bezoek bij Deportivo la Coruña op jacht naar drie nieuwe punten.

La Liga
Málaga
1 - 2
Real Madrid
Wordt Real Madrid dit seizoen landskampioen?

Meer nieuws

Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
24
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
'Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gepolst als opvolger van Fernando Hierro'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
29
Ronald Koeman negeert achtvoudig international: 'Ik vind anderen beter'
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties