Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontslagen coach: 'Lag er geen moment wakker van, hopelijk gaat het nu beter'

Laatste update:

Met de oefenmeester gaat het goed, zo laat hij optekenen in het dagblad. "Ik heb er geen moment wakker van gelegen. Daarvoor heb ik al genoeg meegemaakt. In Zwitserland werd ik ooit ontslagen nadat ik was gepromoveerd", zo laat de coach optekenen.

Van Eck laat weten dat hij er alles aan heeft gedaan. Hij zegt dat er geen goede of slechte trainers zijn, maar hij wijst op het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle trainers. De coach vertelt dat hij er met de rest van de club volledig voor is gegaan in Den Bosch. "En als het dan niet loopt, dan weet je dat dit kan gebeuren. Hopelijk gaat het nu beter met de club en blijkt dat het inderdaad aan mij lag."

René van Eck had het vertrouwen moeten krijgen van de clubleiding

Meer nieuws

Driessen heeft helder advies voor Ajax over Henderson: 'Wegwezen met die kerel!'
4
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
8
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
7
Driessen onthult: 'Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat'
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Roda JC - NAC Breda
2
Vitesse lijkt definitief verlost van Russische inmenging: 'Dat is zeer positief!
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties