Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oppermachtig Galatasaray zet dankzij Henry Onyekuru monsterscore neer

Laatste update:

Galatasaray kende weinig problemen met de promovendus en had slechts 52 seconden nodig om de score te openen. Sinan Gümüs tikte van dichtbij de 1-0 tegen de touwen, nadat een schot van Onyekuru in eerste instantie nog was gesmoord in het strafschopgebied. Halverwege de eerste helft belandde Onyekuru alsnog op het scorebord: de huurling van Everton vond na voorbereidend werk van Badou Ndiaye de verre hoek en verdubbelde zo de voordelige marge voor de thuisploeg.

Daarmee was de koek in de eerste helft echter nog niet op voor Cim Bom, want Gümüs zorgde na een klein halfuur met zijn tweede treffer van de avond voor de 3-0. De Turk schoot vanaf een meter of twaalf raak na een voorzet van vleugelverdediger Mariano. Via Onyekuru liep Galatasaray na rust uiteindelijk uit naar een zeer ruime overwinning. De spits uit Nigeria scoorde in de tweede helft tweemaal en completeerde zo een hattrick. Ndiaye bepaalde in de slotfase de eindstand.

Süper Lig
Galatasaray
6 - 0
Ankaragücü

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
1
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties