Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oppermachtige kampioen overweegt verhuizing naar Poolse competitie

Laatste update:

Zalgiris won de laatste drie landstitels én laatste vier nationale bekers en wil meer weerstand, zo bevestigt locoburgemeester Linas Kvedaravicius: "De club neemt deze mogelijkheid absoluut in overweging. De basketbal- en hockeyteams van de stad spelen al in de competities van andere landen." De UEFA moet logischerwijs wel instemmen met de overschrijving van de club uit de hoofdstad en het stadion moet aan de eisen van de Poolse voetbalbond voldoen.

De directie van Zalgiris zou in december een oriënterend gesprek met de Europese voetbalbond hebben gevoerd. Vilnius ligt in het zuidoosten van Litouwen op zo'n 218 kilometer van de Poolse grens en Zalgiris bereidt zich momenteel voor op het nieuwe seizoen in de A Lyga dat in maart begint. Afgelopen zaterdag won de werkgever van Donovan Slijngard een oefenwedstrijd tegen Jagiellonia Bialystok met 1-0.

Marek Zub was tussen augustus 2012 en december 2014 de trainer van Zalgiris en de 51-jarige Pool staat achter het plan: "Zalgiris ligt dicht bij Polen en kan zeker een interessante toevoeging zijn voor de Ekstraklasa. Als ze daadwerkelijk verhuizen, dan zou dat van veel lef en moed getuigen. In Polen ligt het niveau namelijk veel hoger, maar de club kan daardoor wel groeien. Ik zie hier alleen maar voordelen in."

Denk jij dat Zalgiris Vilnius gaat overstappen naar de Poolse competitie?

Meer nieuws

Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
0
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
3
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
10
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
4
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties