Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ouahim verschalkt Cillessen met zwabberbal en bezorgt Heracles drie punten

Laatste update:

Bij Heracles krijgt Michael Brouwer nog altijd de voorkeur onder de lat. De promovendus versterkte zich afgelopen week met doelman Fabian de Keijzer, die overkwam van FC Utrecht. Verder moest trainer John Lammers zijn elftal op één plek wijzigen. Jizz Hornkamp ontbrak in Almelo wegens een blessure, waardoor Mario Engels als spits startte. Zijn plek op het middenveld werd overgenomen door Thomas Bruns. Bij het NEC van Rogier Meijer keerde Dirk Proper terug in de eerste elf, wat ten koste ging van een basisplek voor Mees Hoedemakers.

Proper liet zich halverwege de eerste helft direct zien met een heerlijke actie. De talentvolle middenvelder wist een counter van Heracles onschadelijk te maken met een tackle, waarmee hij ook nog eens Ogawa kon bedienen. De Japanner wist Brouwer vervolgens te verschalken met een schot in de korte hoek: 0-1. Voor Ogawa betekende dat alweer zijn tweede doelpunt van het seizoen. Het doelpunt van de spits kwam overigens uit het niets, daar de Nijmegenaren in de eerste helft verder niets wisten te creëren. Vlak na rust was Brouwers belangrijk, toen hij met een knappe reflex redding bracht op een inzet van NEC-aanvaller Sontje Hansen.

Aan de hand van invallers Bryan Limbombe en Antonio Satriano toonde Heracles veerkracht. Een voorzet van Navajo Bakboord belandde bij Hansson, die kalm bleef, kapte en doelman Jasper Cillessen op koelbloedige wijze passeerde: 1-1. Vervolgens werd het mooier voor de thuisploeg, dat middels een variant een hoekschop omzette in een doelpunt. Ouahim werd direct ingespeeld door Engels, waarna de Belg Cillessen vanuit de tweede lijn op het verkeerde been zette met een zwabberbal: 2-1. NEC probeerde in de slotfase nog een punt te pakken, maar keert na negentig minuten met lege handen terug naar Gelderland.

Eredivisie
Heracles Almelo
2 - 1
NEC
Moet Rogier Meijer zich binnenkort zorgen maken om zijn positie?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties