Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oud-Ajacied Mido weet waar Salah volgend seizoen speelt: 'Contract al getekend'

Laatste update:

De bewering is opmerkelijk te noemen, aangezien Salah nog tot medio 2025 vastligt bij the Reds. Liverpool moet bij een transfer dan ook al overeenstemming hebben bereikt over een te betalen transfersom.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Wat geen verrassing mag heten, is dat Salah een gewild transferdoelwit is voor veel Saudische clubs. De Egyptenaar geldt als uithangbord voor de Arabische voetbalwereld en werd vorig seizoen al gevraagd om de overstap naar het Midden-Oosten te maken.

Ittihad Club legde een bod van liefst 175 miljoen euro neer bij Liverpool, dat het bod naar de prullenbak verwees.

The Times schreef afgelopen zaterdag nog dat Salah, Kevin De Bruyne en Casemiro aankomende zomer mogelijk voor een transfer naar Saudi-Arabië staan.

Volgens de Engelse krant willen de vier grootste clubs uit dat land de volgende lading wereldsterren halen, om zo het imago van de Saudi Pro League verder te verbeteren.

De Saudi Pro League verandert zijn regels om de komst van meer buitenlandse sterren mogelijk te maken. Waar clubs eerst maximaal acht buitenlanders onder contract hadden mogen staan, wordt dat aantal met twee verhoogd naar tien.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties