Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oude liefde roest niet: Ten Hag haalt man van 198-duels terug naar United

Laatste update:

Evans, kind van de club bij United, is blij met de kans die hij van Ten Hag krijgt. "Ik ben heel blij om weer bij Manchester United te zijn, een plek die altijd als thuis heeft gevoeld. Deze club en de fans hebben mij als speler en als persoon gevormd sinds ik vijftien jaar oud was, en ik ben blij om terug te zijn bij de club waar het allemaal begon. Ik heb met veel plezier onder de manager en zijn technische staf gewerkt en kijk er naar uit om deze groep te helpen en samen succes te behalen." Evans gaat bij United spelen met rugnummer 27.

Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen liet Ten Hag al meermaals blijken dat hij hoopte op een langer verblijf van Evans, die in eerste instantie meetrainde bij United om zijn conditie op peil te houden. "We zullen zien, we zijn in gesprek. Als er nieuws is, brengen we dat. Hij staat nu niet onder contract. Nou ja, ik moet zeggen: hij staat deze maand onder contract. Een kortstondig contract. Of ik hoop dat hij blijft? Anders zouden we niet met elkaar in gesprek zijn", aldus de manager uit Haaksbergen vorige maand tijdens een persconferentie van United.

Inmiddels is Ten Hag zijn wens uitgekomen. Evans, 91-voudig international van Noord-Ierland, moet met zijn ervaring een belangrijke rol vertolken in de kleedkamer van United. In de afgelopen vijf seizoenen speelde de centrumverdediger voor Leicester City, waar hij tot 152 officiële wedstrijden kwam. Na de degradatie van the Foxes kreeg Evans te horen dat er in Leicester geen plek meer voor hem was. Nu voegt hij zich bij United, dat met Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Harry Maguire, Victor Lindelöf en Eric Bailly nog diverse andere mandekkers onder contract heeft staan.

Is dit een logische aanwinst van Erik ten Hag?

Meer nieuws

FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
10
FC Groningen verslaat Roda JC en keert na jaar afwezigheid terug naar Eredivisie
59
Willem II keert op eigen kracht als kampioen terug in de Eredivisie
6
Kieft start discussie over Akpom: 'Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn'
7
Donny van de Beek reageert op mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Waarom niet?'
14
'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties